Este confecționat din piele de vacă de înaltă calitate, cu efect antic.Model practic și confortabil, geanta maro,perfectă pentru fiecare zi.  Accesoriul este confectionat din piele densa, placut la atingere. Produsul este fabricat din piele autentică CRAZY HORSE, produsele pot avea ușoare nereguli naturale precum cicatrici, cusături, pun accentul pe caracterul pielii . Aceste „nereguli”, sunt o dovadă a calității, nu un defect de calitate. Accesoriile din piele naturală durează mult mai mult decât accesoriile textile. Geanta  poate fi purtata în mână, brățara beretei  fixează mânerul pe încheietura mâinii. Îți completează perfect aspectul și îți subliniază sentimentul de stil.Borseta  multifuncțională  pentru bărbați, cu un fermoar, din piele naturală, cusută manual cu un fir cerat de 1 mm grosime.

În interior exista 3 spatii pentru carduri, 1 spatiu pentru bancnote, un buzunar pentru telefon si de asemenea 2 spatii cu fermoar.

Un accesoriu practic si elegant,borseta poate fi un cadou perfect pentru sef, prieteni apropiati, partener de afaceri.Dar in acelasi timp poate sa fie alegerea inspirata  pentru o zi de nastere, sau orice alt eveniment.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Borseta retro piele crazy horse”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Borseta retro piele crazy hors...

149.00 lei