În afaceri, nu este vorba doar de expertiză și de un portofoliu remarcabil. Este vorba de a face o impresie de durată clienților și colegilor chiar de la început. Pe lângă personalitatea ta puternică, servieta ta din piele de la paro.ro este punctul central al aspectului tău încântător. În geanta de lucru de înaltă calitate se află toate documentele importante pentru întâlnirea viitoare. De asemenea, puteți stoca cu ușurință dispozitive tehnice, cum ar fi smartphone-ul sau tableta de birou, în geanta de afaceri din piele de înaltă calitate. În magazinul nostru online veți găsi și modele cu dimensiunea laptopului de 15 inchi, care se potrivesc chiar și cu Ultrabook-ul dumneavoastră pentru prezentări.

Servieta dvs. din piele vă va însoți de la întâlnirea de dimineață a echipei până la prânzul cu partenerii de afaceri și la petrecerea de după lucru într-o ambianță elegantă. Geanta practica de birou are multe compartimente si buzunare incorporate care iti permit sa-ti depozitezi documentele in mod sistematic astfel incat sa ai totul la indemana in momentele decisive. În plus, documentele dvs. de afaceri sunt protejate optim de șifonare și influențe externe.

PIELE NATURALĂ ADEVĂRATĂ… 100% autentică – piele de vițel durabilă de calitate superioară, tăbăcită natural. Cu cât porți mai mult geanta, cu atât este mai puternic efectul vintage. O dovadă a calității sale este că puteți îndepărta cu ușurință micile zgârieturi. Acest produs este o actualizare grozavă de stil pentru aspectul tău unic și accesoriul perfect pentru toată lumea. Pentru gențile din piele netedă se recomandă un tratament cu grăsime pentru piele împotriva uscării, albirii sau picăturilor de ploaie. Acest lucru ar trebui să aibă loc de cel puțin două ori pe an cu o unsoare adecvată pentru piele, balsam pentru piele, un lapte pentru piele sau cremă pentru piele. O geantă de piele frumoasă este amestecul perfect între o servietă și o geantă de umăr. O puteti purta atat la mana sau puteti utiliza cureaua detasabila pentru a avea mainile libere. Pe partea din spate dispune de o curea care permite fixarea pe un troler in timpul calatoriilor pentru a avea mainile libere.

2 buzunare principale
2 husă cu fermoar
2 buzunar pentru telefonul mobil
suport pentru 2 stilouri
1 buzunar lateral

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Servieta Business din piele naturala”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Servieta Business din piele na...

610.00 lei