Fabricat din cea mai bună piele de vacă și căptușit cu bumbac organic maro.  Mai mult decât atât, această geantă  vintage din piele crazy horse este fabricată manual de meșteri care lucrează cu piele de zeci de ani.  O bareta  din piele care să vă permită să o purtati comod  la incheietura mainii . Piele frumoasă de epocă maro în mod natural întristată în nuanța de maro profund,  pentru a merge cu  fiecare ținuta.  Fie că este vorba de un costum sau din denim contemporan. O geantă de mână de piele vintage, maro.

În interior:  1 compartiment , in care se poate depozita necezarul zilnic(acte,bani,chei ,facturi etc), 2 compartimente pentru telefon si bancnote,   1 buzunar cu fermoar si 6 sloturi pentru carduri.  Pe partea din spate are o bareta cu dublu rol, nu permite furtul sau smulgerea borsetei. Si pentru o liniste in plus, borseta vine cu o inchidere cu cifru.

 

Un accesoriu practic si elegant,borseta poate fi un cadou perfect pentru sef, prieteni apropiati, partener de afaceri.Dar in acelasi timp poate sa fie alegerea inspirata  pentru o zi de nastere, sau orice alt eveniment.

1 review for Borseta piele vintage cu cifru

  1. Doru

    Îmi place această geantă! Calitatea este fantastică. Folosesc buzunarul exterior pentru bani și optez pentru a plasa iPhone-ul meu în geantă. Secțiunea internă poate găzdui acest lucru, chiar și cu carcasa telefonului, are grosimea perfectă pentru mâini, aproape ca o carte. Mulțumesc frumos !

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked

Borseta piele vintage cu cifru

269.00 lei