Fabricat din cea mai bună piele de vacă și căptușit cu bumbac organic maro. Mai mult decât atât, această geantă  vintage din piele crazy horse este fabricată manual de meșteri care lucrează cu piele de zeci de ani. Prin urmare, veți obține un aspect vintage , într-o culoare maro, care nu este disponibilă nicăieri în altă parte. O bareta  din piele care să vă permită să o purtati comod  la incheietura mainii . Piele frumoasă de epocă maro în mod natural întristată în nuanța de maro profund pentru a merge cu  fiecare ținuta, fie că este vorba de un costum sau din denim contemporan. O geantă de mână de piele vintage, maro.

În buzunarul frontal cu clapetă, un smartphone se potrivește confortabil.

În interior există două compartimente , in care se poate depozita necezarul zilnic(acte,bani,chei ,facturi etc) care sunt închise cu fermoar.

Un accesoriu practic si elegant,borseta poate fi un cadou perfect pentru sef, prieteni apropiati, partener de afaceri.Dar in acelasi timp poate sa fie alegerea inspirata  pentru o zi de nastere, sau orice alt eveniment.

1 recenzie pentru Borseta piele vintage

  1. Doru

    Îmi place această geantă! Calitatea este fantastică. Folosesc buzunarul exterior pentru bani și optez pentru a plasa iPhone-ul meu în geantă. Secțiunea internă poate găzdui acest lucru, chiar și cu carcasa telefonului, are grosimea perfectă pentru mâini, aproape ca o carte. Mulțumesc frumos !

Adaugă o recenzie

Your email address will not be published. Required fields are marked

Borseta piele vintage

149.00 lei