Este confecționat din piele de vacă de înaltă calitate, cu efect antic.Model practic și confortabil, geanta maro,perfectă pentru fiecare zi. Accesoriul este confectionat din piele densa, placut la atingere. Produsul este fabricat din piele autentică CRAZY HORSE, produsele pot avea ușoare nereguli naturale precum cicatrici. Acestea pun accentul pe caracterul pielii și sunt o dovadă a calității, nu un defect de calitate. Accesoriile din piele naturală durează mult mai mult decât accesoriile textile. Geanta  poate fi purtata în mână, brățara beretei  fixează mânerul pe încheietura mâinii. Îți completează perfect aspectul și îți subliniază sentimentul de stil.

În interior există un compartiment mare,12 sloturi pentru card, 2 compartimente în care încap toate obiectele necesare zilnic, care este închis cu fermoar cu cifru pentru o mai buna protectie.

Un accesoriu practic si elegant,borseta poate fi un cadou perfect pentru sef, prieteni apropiati, partener de afaceri.Dar in acelasi timp poate sa fie alegerea inspirata  pentru o zi de nastere, sau orice alt eveniment.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Borseta piele crazy horse cu cifru”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Borseta piele crazy horse cu c...

299.00 lei