Acest port chei este confecționat din piele de bovina folosind aliaj metalic avansat, manoperă rafinată, calitate de primă clasă.Stratul exterior are o textură lucioasa, iar cusăturile sunt rafinate și îngrijite. Este adesea utilizat pentru cheile de acasă, cheile de mașină,  etc.

Cu ajutorul acestui port pentru chei iti vei putea pastra cheile la indemana. Are o incuietoare sigura cu deschidere cu fermoar, iar partea exterioara are un sistem de prindere tip carabina.

Carcasele cu cheie auto pot proteja cheile de daune. Puteți să-l țineți pur și simplu în mână, să îl agățați la pantaloni, sau să îl puneți într-o geantă.

Este un accesoriu care sugereaza atentia fata de felul in care te vei prezenta, o declaratie de stil, un produs care se va asorta in permanenta cu vestimentatia ta. Acest port chei este perfect pentru a completa tinuta ta business sau casual. Bun gust si lux discret in fiecare detaliu

Elegant și durabil, este cel mai bun cadou pentru cel mai bun om, ziua de naștere, aniversarea, ziua tatălui, Crăciunul și alte ocazii speciale.

Culoare

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Portchei piele”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Portchei piele

69.00 lei

Selectează opțiunile