Husa  cheie universală, potrivită pentru cea mai mare parte a masinilor celebre, pentru cheie și a intrării fără cheie, atunci când carcasa din poșetă / geantă / buzunar / curea, funcționează excelent pentru a bloca și debloca ușa sau portbagajul și poate preveni blocarea cheilor in masina dumneavoastra.

Această carcasă exclusivistă pentru cheie de mașină cu o manevrabilitate bună, fermoarul său neted , are o carabină pentru o prindere ușoară și confortabilă. Are o închidere rapidă, ușor de introdus și de scos cheia vehiculului.

Fabricata din piele ,  fără decolorare, rezistentă la zgârieturi. Metalul din aliaj de zinc nu rugineste. Fermoarul are o durată de viață lungă.

Pentru o utilizare cât mai bună, nu uitați să mențineți pielea uscată și ventilată. Curățați carcasa în mod regulat cu o cârpă umedă de bumbac și puteți fi sigur că vă va ține cheile mult timp!

Protecție pentru cheia ta și pacea minții

Geanta carcasei cheii auto are o dimensiune de 9*5*2 cm, așa că, înainte de a comanda, verificați dimensiunea  pentru cheile automate.

Pachetul include

1 x Cutie pentru suportul cheii (Nu este inclusă cheia)

Culoare

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Portchei auto transparent piele naturala”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Portchei auto transparent piel...

71.00 lei

Selectează opțiunile