Husa  cheie universală, potrivită pentru cea mai mare parte a masinilor celebre, pentru cheie și a intrării fără cheie, atunci când carcasa din poșetă / geantă / buzunar / curea, funcționează excelent pentru a bloca și debloca ușa sau portbagajul și poate preveni blocarea cheilor in masina dumneavoastra.

Această carcasă exclusivistă pentru cheie de mașină cu o manevrabilitate bună, fermoarul său neted , are o carabină pentru o prindere ușoară și confortabilă. Are o închidere rapidă, ușor de introdus și de scos cheia vehiculului.

Fabricata din piele ,  fără decolorare, rezistentă la zgârieturi. Metalul din aliaj de zinc nu rugineste. Fermoarul are o durată de viață lungă.

Pentru o utilizare cât mai bună, nu uitați să mențineți pielea uscată și ventilată. Curățați carcasa în mod regulat cu o cârpă umedă de bumbac și puteți fi sigur că vă va ține cheile mult timp!

Protecție pentru cheia ta și pacea minții

Geanta carcasei cheii auto are o dimensiune de 9*5*2 cm, așa că, înainte de a comanda, verificați dimensiunea  pentru cheile automate.

Pachetul include

1 x Cutie pentru suportul cheii (Nu este inclusă cheia)

Culoare

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Portchei auto transparent piele naturala”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Portchei auto transparent piel...

71.00 lei

Selectează opțiunile