Husa premium pentru piele pentru bărbați / femei, protejează-ți cheile de daune, praf și zgârieturi

* Aspectul carcasei cheie este proiectat ca un model de fibră de carbon, cu cele trei culori ale drapelului național și cusături precise, făcând carcasa cheie foarte clasică, elegantă și simplă.

* Designul cu fermoar metalic și catarama anti-pierdere fac ca brelocul să fie mai protejat, nu numai pentru a evita zgârieturile, ci și pentru a preveni pierderea.

* Conceptul de design foarte simplu și stilul sport integrat fac din husa de cheie un clasic și arată farmecul său unic.

Acest model simplu adoptă conceptul în trei culori al pavilionului național, iar aspectul designului texturii fibrei de carbon îi face pe oameni să pară mai la modă și mai generoși. Este cea mai bună alegere pentru proprietarii de mașini.

* Potrivit pentru orice chei de mașină tradiționale, chei   inteligente, dar și pentru pantaloni, rucsacuri și oriunde poți agăța.

Are un lant cu inel  în interior pentru a ține cheia mașinii.

Potrivit pentru majoritatea cheilor de mașină, cusături superioare și măiestrie pentru un portofel cu cheie care durează.

Materialul acestei carcase cheie este confecționat din piele naturala de  calitate și feronerie de înaltă calitate. Aspectul este foarte rezistent la uzură, nu este ușor de deteriorat și foarte rezistent. Carcasa cu cheie îngroșată și designul cu fermoar metalic sunt rezistente la șocuri, astfel încât cheia dvs. poate fi mai protejata.

Pachetul conține o carcasă cheie din fibră de carbon.

1 review for Portchei fibra carbon

  1. Oprea nelutu

    Va rog frumos vreau o bucata !

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked

Portchei fibra carbon

70.00 lei

Selectează opțiunile