SUPER MINIMALIST & SLIM. Este mai subțire, doar 0,5 cm grosime, dimensiune 8.7 X 12.3 X 0,3.  Extrem de convenabil pentru a fi transportat în buzunarul din față sau din spate.

Portofelele noastre sunt foarte funcționale, dispune de 6 sloturi pentru a plasa cardurile cel mai des utilizate,2 buzunare mai mari pe fiecare parte in care incape si cartea de identitate,  de asemenea, are un buzunar central cu fermoar pentru păstrarea cardurilor , facturilor suplimentare sau a banilor.

Blocarea RFID: Portofelul frumos subțire folosește o tehnologie avansată de blocare RFID, o țesătură neagră pentru a îmbunătăți securitatea informațiilor personale și pentru a împiedica identitatea, cardul de credit, cardul de debit, permisul de conducere, pașaportul sau alte informații importante să fie furate de scanarea neobservată.

Designul unisex este cadoul perfect pentru bărbați, femei, băieți, fete, soție, soț, îndrăgostiți, tată, mamă, frate, soră, rude și prieteni. Cel mai important lucru este de înaltă calitate.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Portcard piele Saffiano Blocare RFID”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Portcard piele Saffiano Blocar...

84.00 lei

Selectează opțiunile