Fabricat din piele  autentică cu modele delicate pictate manual, superbe și elegante. Pielea moale este rezistentă la zgârieturi și durabilă.

Capacitate mare – 8 cârlige pot conține până la 8 chei, 1 slot exterior pentru card, 3 sloturi interioare pentru carduri de credit , 2 sloturi pentru cartele SIM, 1 buzunar pentru facturi / note, 1 lanț cheie auto detașabil pentru cheile auto, 1 cheie exterioară detașabilă. Acest portofel de  chei vă poate salva toate elementele esențiale zilnice într-un singur loc, excelent pentru utilizarea zilnică

Fermoar cu ciucuri – Trăgând ușor ciucure, portofelul cu breloc este ușor de deschis / închis și puteți intra și scoate articole în mai puțin de o secundă. Închiderea cu fermoar vă face lucrurile sigure în interior și ușor de accesat.

Convenabil de transportat – Dimensiune compactă: . Puteți pur și simplu să îl țineți la mână sau să-l fixați pe geantă. Modelele de pe carcasa cheii pot varia ușor față de imagini, deoarece fiecare produs este realizat manual și pictat manual, fiecare portofel cheie este unic, va fi un cadou minunat pentru prieteni sau familie.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Portofel chei piele embosata cu flori”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Portofel chei piele embosata c...

72.00 lei