Portofelul ușor are un aspect modern și este extrem de convenabil pentru a fi purtat în buzunarul din față și din spate al blugilor. Este portofelul minimalist care se potrivește perfect în buzunar, dimensiunea  este de 8 cm x 10.7 cm x 0,5 cm, care este cea mai potrivită dimensiune pentru introducerea și eliminarea ușoară a cardurilor.

Portofelele noastre minimaliste de culoare carbon sunt un nou design multi pungi. Conține 8 sloturi pentru carduri, o fereastră transparentă cu caneluri pentru carduri de identitate de stocare sau permise de conducere, un buzunar pentru numerar, monedă, cec, chitanță și facturi.

Blocarea RFID: Portofelul frumos subțire folosește o tehnologie avansată de blocare RFID, o țesătură neagră pentru a îmbunătăți securitatea informațiilor personale și pentru a împiedica identitatea, cardul de credit, cardul de debit, permisul de conducere, pașaportul sau alte informații importante să fie furate de scanarea neobservată. Designul unisex este cadoul perfect pentru bărbați, femei, băieți, fete, soție, soț, îndrăgostiți, tată, mamă, frate, soră, rude și prieteni. Cel mai important lucru este de înaltă calitate.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “2023 New Design Port card fibra carbon”

Your email address will not be published. Required fields are marked

2023 New Design Port card fibr...

89.00 lei