Produs din piele tăbăcită vegetal de înaltă calitate, care nu conține substanțe nocive pentru corpul uman, este singura piele care poate fi în contact direct cu pielea.Frumoasă, fină la atingere și nu blochează semnalul RFID.

Fiecare capac al cheii mașinii durează zeci de ore, după 28 de procese de 4 ori de lustruire și cusătură manuală.

Proiectat în funcție de cheia originală a mașinii, reproduce linia formei de denivelare, frumusețe și precizie, arată stilul tău unic.

Marginea din piele frumoasă și durabilă nu trebuie pictată cu ulei de margine. Marginea din piele va deveni lucioasă după ce mâna meșterului lustruiește de nenumărate ori, frumoasă și nu va dispărea.

Linii de cusături de mână frumoase și durabile .Cusăturile de mână se pot potrivi cheii mașinii pentru a se potrivi perfect liniilor frumoase și durabile. Mașinile sunt managementul timpului și simbolul identității; seturile de chei auto sunt gusturi culturale. Produselor industriale le-a lipsit întotdeauna textura manuală.

Până și șurubul este, de asemenea, din oțel inoxidabil, nu este ușor de decolorat, nici ușor de desprins.

Notă: 1. Acest articol este o husă pentru cheie, fără a include cheia.

  1. Deoarece chiar dacă modelul mașinii este același, cheia mașinii ar putea fi diferită în funcție de anul diferit de fabricație, așa că vă rugăm să verificați din nou cheia cu imaginea înainte de cumpărare.

Despre piele: Produs în Italia, printr-un vechi proces de tăbăcire vegetală, cu o plasticitate unică și care nu conține substanțe nocive pentru corpul uman, este singura piele care poate fi în contact direct cu pielea. Și numai pielea tăbăcită cu legume poate fi din ce în ce mai strălucitoare în timpul utilizării. Conform testului autoritar al SGS, produsele au trecut standardele de protecție a mediului din SUA FDA și UE și nu s-a găsit poluare în toți cei 25 de indicatori de mediu testați.

Impachetare:

1 buc husa din piele  (fără cheie)

1 buc cârpă de lustruit din piele de căprioară.

Vine cu o cutie de lemn rafinată, idee perfectă de cadou pentru proprietarii de mașini. Tot pachetul insistă pe utilizarea buștenilor de pin, umplut cu iarba Lafite din Madagascar , toate sunt materiale naturale reciclabile.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Husa cheie Porsche”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Husa cheie Porsche

260.00 lei

Selectează opțiunile