Breloc din piele naturala si aliaj de zinc

Acest breloc este fabricat din piele de calitate cu articole din alamă solidă. Este ușor să iei cheile de care ai nevoie și să lași doar pe cea care  trebuie. Nu riscați ca brelocul să-și piardă vreuna din cheile importante. Pentru acest tip de breloc se foloseste o piele de inalta calitate tabacita vegetal, cusatura manuala si feronerie din aliaj robust. Combina eleganta si durabilitatea intr-un design unic.Cu cat este folosit mai mult cu atat va arata mai bine, pielea tabacita devine mai moale folosind-o si capata mai mult caracter.Robust si elegant , acest breloc este confectionat in totalitate manual.

La fel ca în cazul jachetei sau a încălțămintei din piele, puteți folosi numeroase produse de îngrijire a pielii  disponibile pe piață. O gamă largă de culori disponibile pentru a decide care culoare vi se potrivește cel mai mult.

Vă rugăm să rețineți, veți primi brelocul același stil exact ca cel descris, dar textura și culoarea pielii pot diferi ușor de fotografie, datorită naturii pielii reale.

Poate fi folosit și pentru cheile mașinii, cheile motocicletei, cheile familiei etc.

Vine ambalat intr-un saculet de bumbac numai bun de facut cadou prietenilor sau familiei.

Culoare

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Breloc piele si cusatura”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Breloc piele si cusatura

65.00 lei

Selectează opțiunile